Cazare Geoagiu Bai

Din anul 1991 suntem cunoscuți în stațiunea Geoagiu Băi și întreaga tară ca “Vila Sanda”. De-a lungul timpului am dezvoltat această afacere, obiectivul final fiind atingerea standardelor de dotări și servicii corespunzătoare unui hotel de 3 stele. Din anul 2012, Vila SANDA 1 și Vila SANDA 2, după o investiție prin co-finanțare, au fost transformate în actualul Hotel VACANȚA ***.

Hotelul are 88 de camere de cazare clasificate la 3 stele, cu 2 paturi, baie proprie cu cadă/cabină duș, balcon, frigider, TV color, instalaţie cablu TV cu 32 de programe în fiecare cameră, centrală telefonica cu telefon în fiecare cameră. Toate camerele au fost dotate cu mobilier nou, iar băile au fost renovate și dotate cu instalații și echipamente noi.

Recepția turiștilor și barul de zi sunt situate la parterul hotelului.

Pentru posesorii de bilete de tratament CNPP, asiguram cu mijloace de transport proprii, transferul pe ruta Geoagiu Băi – Orăștie. In perioada fiecărei serii, organizăm excursii la monumentele istorice și de interes ecumenic atât în județul Hunedoara, cât și în județele limitrofe.

[nggallery id=1]

Certificari: